Μέλη της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο, για να ενώσουν τις φωνές και τις προσευχές τους με αυτές των Εβραίων όλου του κόσμου, για την επιστροφή των Ισραηλινών ομήρων στα σπίτια τους.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μωυσής Μανουάχ αναφέρθηκε με λίγα λόγια στο δράμα των 137 ομήρων, που, από την ημέρα της αρπαγής τους από τους τρομοκράτες της Χαμάς, στις 7 Οκτωβρίου 2023, εξακολουθούν να κρατούνται στη Γάζα, καθώς και στο δράμα των οικογενειών τους, που εδώ και 100 ημέρες δεν γνωρίζουν αν οι αγαπημένοι τους βρίσκονται στη ζωή, αν είναι τραυματισμένοι ή άρρωστοι και ποιες είναι οι συνθήκες κράτησής τους.

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους ανθρώπους αυτούς και προς τους πολίτες του Ισραήλ, που συλλογικά βιώνουν το τραύμα 100 ημερών αιχμαλωσίας βρεφών, παιδιών, γυναικών, ανδρών και γερόντων, υποστηρίζουμε την έκκληση για την απελευθέρωση όλων των ομήρων, κατέληξε ο πρόεδρος και κάλεσε τα μέλη της Κοινότητας να φωτογραφηθούν, κρατώντας τις αφίσες με το σύνθημα:

«Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να γυρίσουν όλοι πίσω».